top

Vanzelfsprekend zorgt u ervoor dat uw lading op een degelijke manier aangeboden wordt voor verzending. Onze taak is het om die zendingen veilig en zonder kwaliteitsverlies ook weer af te leveren. Dat lukt al jaren op hoog nivo! Waar echter gewerkt wordt, vallen spaanders. Dat is helaas niet altijd te voorkomen. Van alle jaarlijks vervoerde zendingen is het percentage met enige vorm van schade de laatste jaren minder dan 0,2%. En áls er dan schade te betreuren is, is het goed te weten dat de afhandeling daarvan ook vlot verloopt.
...

 

 

Sinds november 2008 is Spijker Transport Service gecertificeerd volgens het Keurmerk Transport & Logistiek. Gebaseerd op het managementmodel van het INK is het voldoen aan de eisen het bewijs van de kwaliteit en de niet aflatende zorg voor transport waarmee bij Spijker Transport Service gewerkt wordt. Alsof u het zelf zou doen...

Op tijd komen is niet alleen meer een zaak van vroeg vertrekken. Goed overleg met de klanten en een slimme planning resulteert al enige jaren in een 'op tijd percentage' van ruim 99,8% van alle vervoerde zendingen.
...