top

Veiligheid staat al jaren hoog in het vaandel. Niet alleen wat betreft veilig vervoer, maar ook van de medeweggebruikers. Veiligheid is preventief onderhoud aan voertuigen, extra spiegels, onderrijbeveiliging en diverse electronische hulpmiddelen zoals ABS, ASR en airbags. Met extra trainingen, defensief en anticiperend rijden en uitgerust op pad gaan zijn de chauffeurs uitstekend voorbereid op hun taak.
...

Zwijndrecht, 28 december 2009.

Onlangs ontving Hans van 't Spijker het IRU Ere-diploma met bijbehorend insigne.

De prestigieuze internationale onderscheiding werd in Zwijndrecht uitgereikt door de Heer E. van de Weg van TLN. De prijs wordt toegekend door belangenorganisatie IRU (International Roadtransport Union) te Genève en uitgereikt aan chauffeurs die in het internationale transport hun sporen hebben verdiend.

Om voor het diploma in aanmerking te komen moet aan een flink aantal eisen worden voldaan. Zo moet de kandidaat gedurende de laatste 20 jaar:

  • Onafgebroken het beroep van chauffeur uitoefenen tot volledige voldoening van huidige en eerdere werkgevers
  • Een minimum van 1 miljoen kilometers hebben afgelegd
  • Geen ernstig ongeval met lichamelijk letsel hebben veroorzaakt
  • Geen ernstige overtreding hebben begaan op verkeers-, douane- of administratieve voorschriften

In een persbericht over de hoge onderscheiding zegt IRU-President Paul Laeremans het volgende:

'' These diplomas are awarded to the most deserving drivers whose performance over the last 20 years serves
as an example to younger drivers and improves the image of the profession''

Door de jaren heen is het ons meer en meer duidelijk geworden dat transport niet alleen draait om vervoerd tonnage of winst maar dat we de verplichting hebben ervoor te zorgen dat we als bedrijfstak in haar geheel de goede kant op blijven gaan. Spijker Transport Service draagt op die manier ook haar steentje bij aan het leefbaar houden van onze omgeving. Om er mede voor te zorgen dat het milieu ook door het transport minimaal belast wordt gebruiken wij, waar mogelijk, milieuvriendelijke materialen zoals zwavelarme diesel en roetfilters maar ook materialen ter bevordering van de stroomlijn van voertuigen. Niet te vergeten zijn uiteraard een efficënte verlading en planning. De grootschalige inzet van de LZV (Langere en Zwaardere Voertuigen) blijkt overwegend zeer succesvol.Klantgericht:

Of het nu gaat om stukgoedladingen, groupage of temperatuurgerelateerd, Spijker Transport Service garandeert u dat er zorgvuldig met uw goederen word omgegaan door praktijkervaren en gekwalificeerd personeel.

Volgens onze visie is het van het grootste belang dat de goederen van onze verladers worden behandeld als waren ze van onszelf. Er wordt dus met de grootste zorg omgegaan met uw produkten die worden vervoerd met hoogwaardig en goed onderhouden transportmateriaal.

Afspraken worden afgestemd op de gevraagde diensten. Dankzij ruime ervaring en bewezen professionaliteit gaat Spijker Transport Service ervan uit dat er alleen naar tevredenheid kan worden gewerkt wanneer het contact met de verlader verder gaat dan alleen de telefoon of email. Het is voor ons zeer belangrijk dat u als klant weet waar u aan toe bent en dat afspraken worden nagekomen. Juist in een tijd dat ze snel worden gemaakt. Als gevolg van deze werkwijze en het continu streven naar kwaliteit is Spijker Transport Service sinds 2008 gecertificeerd volgens het Keurmerk Transport & Logistiek.


...


Spijker Transport Service is in 1995 opgericht na ruim 10 jaar eigen ervaring in het nationale en internationale wegtransport.

Hoofddoel was, en is nog steeds een optimalisering van de dienstverlening in het wegtransport. Sinds de start van de werkzaamheden vertrouwt een groeiende groep tevreden klanten een diversiteit aan goederen aan ons toe.

In de beginjaren werd vooral huifvervoer gedaan naar Duitsland en Denemarken. Snel kwamen daar Zweden en Engeland bij en werd een eerste specialisatie naar koel/vriesvervoer gedaan. Vanaf 2003 worden meer en meer groenten, fruit, bloemen en planten vervoerd en ligt de nadruk vooral op Denemarken, Duitsland en Frankrijk.
Vanaf 2006 is een begin gemaakt met het verleggen van de focus naar nationaal en regionaal vervoer. In beginsel werd het verse fruit veelal gereden van haven naar importeurs en groothandel. Waar vroeger de pallets met fruit los per schip werden vervoerd gebeurt dat tegenwoordig veelal per (koel/vries)container. Meegroeien met de markt leidde ertoe dat meer en meer containers werden vervoerd. Al snel werden niet alleen geconditioneerde maar ook 'normale' containers vervoerd.

Inmiddels neemt containervervoer een grote plaats in in de dagelijkse transportpraktijk. Zowel 20, 40 als 45 ft eenheden worden in een gebied van ongeveer 500 km vanuit Rotterdam en Antwerpen vervoerd.

...

Voor informatie of boekingen kunt u onderstaand terecht:

Bij voorkeur ontvangen wij geen papieren post.

Spijker Transport Service
3211 XM Geervliet NL


Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK Rotterdam: 20077652
NIWO: 12485.

 

© Spijkergroep 1995 - 2022

...